Arctic Pro network in Finland is hosting a Road Show on arctic and protective wear in Hämeenlinna on October 1st 2014

 

Finnish organizations active in the international Arctic Pro network are now hosting a Road Show on arctic and protective clothing. Arctic Pro Road Show, taking place at Aulanko, Hämeenlinna on 1st of October, is meant for everyone interested in arctic wear and protective gear. Experts and enthusiasts from producer companies, research organisations and end-user companies and groups are most welcome. Aim of the seminar is to enhance knowledge of cold wear clothing and protective gear, well-being in arctic conditions and find common themes and starting points for joint research projects.

Road Show in Finland will be held 1st Oct, 2014 in Aulanko, Hämeenlinna starting at 12.30 p.m., on the eve of Work and Protective clothing seminar of FIOH. Seminar is organized by VTT Technical Research Centre of Finland, Institute of Occupational Health, Arctic Power from Lapland University of Applied Sciences, University of Lapland and Tampere University of Technology. Sign up for the seminar from the link below:

Link to the sign up form here!

Arctic Pro –verkoston kylmänsuojapukeutumisen Road Show Hämeenlinnassa 1.10.2014

 

Lapin yliopiston ja Lapin AMK:n yhteinen Arctic Pro Lappi –hanke on mukana järjestämässä muiden Suomen Arctic Pro –verkoston toimijoiden kanssa Road Show seminaaria kylmänsuojapukeutumisesta. Arctic Pro Road Show on tarkoitettu arktisen pukeutumisen ja suojautumisen asiantuntijoille – yrityksille, tutkimusorganisaatioille ja loppukäyttäjäryhmille. Seminaarin tavoitteena on edistää tietämystä kylmänsuojapukeutumisesta, ihmisten hyvinvoinnista äärimmäisissä olosuhteissa ja löytää yhteisiä aihioita tutkimus- ja tuotekehityshankkeille. Seminaarissa kuullaan puheenvuoroja alan yritysten edustajilta muun muassa työskentelyn haasteista arktisen alueen tuulivoimaloissa ja sähköverkon huoltajien työstä ääriolosuhteissa. Road Show tarjoaa myös mahdollisuuden saada tietoa rahoitusohjelmista, sekä keskustelufoorumin kaikille kiinnostuneille.

 

Seminaari järjestetään Työterveyslaitoksen Työ- ja suojavaatetuksen ajankohtaispäivien aattona 1.10.2014 Hämeenlinnan Aulangolla. Arctic Pro verkostossa ja seminaaria järjestämässä ovat Suomesta VTT, Työterveyslaitos, Lapin ammattikorkeakoulun Arctic Power, Lapin yliopisto ja Tampereen Teknillinen Korkeakoulu. Seminaariin voi ilmoittautua alla olevasta linkistä:

Linkki seminaarin ilmoittautumilomakkeeseen!